Om oss

I´m home är en unik och annorlunda inrednings- & livsstilsbutik i Sundbyberg och på nätet. Här kan du köpa inredningsdetaljer, möbler, kläder eller accessoarer. Sortimentet är noga utvalt från danska och svenska leverantörer. Kika under våra varumärken för att läsa mer om dessa.
Här kan du hitta detaljerna som lyfter ditt hem, något speciellt till dig själv eller till en vän.
Välkommen in och låt dig inspireras!Drömmen
Butiken I´m home är en dröm som mognat under många år innan den blev sann. Målet var att skapa en butik och en webshop som kan inspirera människor. Där det finns något för alla, med varor som är unika, en perfekt blandning från utvalda leverantörer. En typ av butik som jag själv längtat efter att få besöka. Ditt hem kan lyftas och göras mer personligt med små medel och detaljer. Dessa detaljer finner du här. I´m home är också ett perfekt ställe att besöka när du behöver en present till någon, eller när du behöver en ”gå-bort-blomma”.

I´m home har flera betydelser.
Namnet talar om att jag sysslar med inredning. Jag säljer inredning från många fina leverantörer och här finns även kläder och accessoarer som piggar upp.
Namnet beskriver också den känsla jag vill ge dig som besöker butiken. Känslan av att vara hemma. Jag vill att alla ska känna sig välkomna och trivas.
Den tredje betydelsen för namnet, I´m home, är för min egen del. Yrkesmässigt är jag nu hemma. Det känns så fantastiskt roligt att få arbeta med det som min personlighet passar bäst för. Att få köpa in de bästa varorna, att få vara kreativ, att få ge god service och hjälpa till och ge tips till dig som besöker mig. Ett ställe där jag kan vara mitt bästa jag och ett ställe där jag ser fram emot att få träffa dig.  

I´m home, en butik att trivas i.
Vänligen Joanna

08-409 099 30
info@imhome.se


 

Skickar beställningar

Leverans i Sundbyberg

Personlig shopping