Broste Copenhagen

"Broste Copenhagen är mer än bara inredning. Det är ett sätt att leva som vi är angelägna om att dela med omvärlden. Därför skapar vi våra produkter för att nå ett brett spektrum av kunder, inte bara ett fåtal.
Broste Copenhagen är en av Skandinaviens ledande inrednings varumärken, baserat i Köpenhamn och har sitt ursprung tillbaka till 1955. Vi har en lång tradition av att resa världen för att få inspiration och material, som vi skandinaver har alltid gjort.
Processing är mild, så den ursprungliga känslan av materialet och dess karaktär förblir intakt - med fokus på hög kvalitet och våra välkända nordiska signatur i den slutliga utformningen.
Med totalt två kollektioner per år Broste Copenhagen omfattar en rad inklusive ljus och lyktor för porslin, hemtextil och prydnadsföremål.
Vår dynamiska och kreativa team arbetar kontinuerligt med att utveckla området med respekt för den fina balansen mellan den nordiska traditionen och trender för tillfället. Detta är den ram inom vilken vår inredning finner en blandning av modern kant och klassisk vitalitet."


Skickar beställningar

Leverans i Sundbyberg

Personlig shopping